Brynäs IF

710612 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403288

Sv: A propósito de nada
Peja: Med största säkerhet vet ju Manner något om målvaktssituationen som vi inte vet om och därmed är det svårt att diskutera.

Ser det som ytterst anmärkningsvärt att Manner skulle ställa Veini åt sidan och bara strunta i att ge han en chans i målet. Så coachar inte Mikko.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: På tal om målvakter så kan jag inte sluta tänka på Gregs straff igår, som förövrigt var på en av SHL:s bästa målvakter. Riktigt glad för Gregs skull, och undrar även om korven smakade bra för Lassinantti.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: För vad det nu är värt och betyder så kan ju Manners ord i förklaringen till upplägget med Honken tolkas som att bollen ligger hos VV när det gäller om han vill fajtas om att få istid i en sannolikt och för honom själv lite oväntat hård konkurrens.
I övrigt går det ju inte att tolka nåt eftersom det väl är det enda man sagt i frågan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Tror också det. Kanske långsökt men inte omöjligt att det är nån done deal på Vevi till efter landslagsuppehållet.
Kanske att Brynäs har som krav att hitta en ersättare till dess och det andra laget har som krav att inte spela han mer än vad som verkligen är nödvändigt.(tex vid skada på Limpan)
Min soffpotatis teori säger att nått sånt kan vara möjligt, utan att vara insatt alls.
Kommentera