Brynäs IF

713789 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403461

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Med tanke på vetskapen hos Lindbäck/Honken/Manner om att Lindbäck bl.a skulle få lite omställningsproblem (vilket även besannats enligt honom själv) från liten rink så är jag rätt säker på att tränarna ändå är rätt nöjda med hans insatser så här långt.
Är dessutom andra hemvändare som verkar ha fått samma problem.
De som talar om ”under all kritik” är isf personer som kanske haft lite FÖR höga förväntningar på Lindbäcks inledning så här långt och isf har man väl bara sig själva att skylla om förväntningarna inte har uppfyllts.
Personligen tycker jag dessutom att ”under all kritik” känns minst sagt överdrivet och oseriöst.
Möjligtvis ”ngt under förväntat” men inte mkt mer.
I rättvisans namn pekar du ju själv på nåt som till större del kanske förklarar hans insatser: darrigt och ojämnt uteförsvar i vissa matcher.
Lite positivt ändå och för vad det nu är värt är kanske det som nån luskade fram häromdan: han ligger 3:a(?) när det gäller att rädda skott från skottsektorn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Under all kritik är rätt eftersom Lindbäck har fått som han ville dvs Honken - vännen som tränare. Tror att också Lindbäck kommer att lämna Brynäs likt Veini Vehviläinen så småningom.
Nu har Brynäs inofficiella organisation börjat att blanda sig i verksamheten som det var också för några år sedan med känt resultat.
Är vi på väg dit igen?
Oves tröja har hissats. Hans tid som spelare och som en eventuell tränare har passerat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det som skedde igår var ju att Manner tightade till defensiven på alla spelare och att alla följer gameplan.
Jag ser inte att det lag Brynäs har idag är ett lag som ska upp och trycka på och tappa puckar och skapa 3mot 2..2 mot 1 osv.
Att Manner gick tillbaka till det spel som var framgångsrikt förra året hjälper ju våra mv
Se hur det var i fjor..katastrof i början med utspritt lag och spelare som inte följde gameplan och då växte VV
Hoppas att man inte får hybris i laget och inte härinne heller. Brynäs har inte spelare för att spela ett väldigt offensivt spel..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Lindbäck har väl blandat och gett så här långt. Kanske betyget ⭐️⭐️ Av ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️…?

Problemet är hans katastrofala insats i Skellefteå. Svårt att acceptera att en målvakt är så ofokuserad inför uppgiften. Ingen kan säga något annat om den perioden. Såg ut som en inställningsfråga. Han såg riktigt håglös ut. Sen är räddningsprocenten dålig men den kommer ta sig, det är jag övertygad om. Ser framför mig en Lindbäck som kan bäxa till en vägg i ett ev slutspel. Men igen… Insatsen i Skellefteå väcker frågor hos fans. Konstigt vore annat… Och i kombo med att han inte direkt rosat marknaden i övrigt, Honkenupplägget och Veinigate blir det liv…
Kommentera