Brynäs IF

715252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403470

Sv: A propósito de nada
Huge: Lindbäck har väl blandat och gett så här långt. Kanske betyget ⭐️⭐️ Av ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️…?

Problemet är hans katastrofala insats i Skellefteå. Svårt att acceptera att en målvakt är så ofokuserad inför uppgiften. Ingen kan säga något annat om den perioden. Såg ut som en inställningsfråga. Han såg riktigt håglös ut. Sen är räddningsprocenten dålig men den kommer ta sig, det är jag övertygad om. Ser framför mig en Lindbäck som kan bäxa till en vägg i ett ev slutspel. Men igen… Insatsen i Skellefteå väcker frågor hos fans. Konstigt vore annat… Och i kombo med att han inte direkt rosat marknaden i övrigt, Honkenupplägget och Veinigate blir det liv…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: ”Svårt att acceptera att en målvakt är så ofokuserad inför uppgiften. Ingen kan säga något annat om den perioden. Såg ut som en inställningsfråga. Han såg riktigt håglös ut. ”

Jesus i min lusekofta så du tolkar bullen ur ugnen i den situationen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det är små marginaler mellan jubel och fiasko. Kolla Rögle. Topplag föregående år som nu sladdar i serien. Kolla Häcken. Var nära att åka ur förra säsongen. Prickar väldigt många rätt och vinner i år.
Senast Brynäs överraskande nog prickade in alla rätt var för 10 år sedan. Snart 11.
En förutsättning för att slå sig in i toppen är att hitta rätt balansering av truppen. Mv och backsidan är bättre i år, men inte mästarbra. Fw-sidan har några säsongers renovering kvar innan mästarklassen finns där. Det som fortfarande är ett frågetecken är den svajiga prestationen. Kan bara se att det är bristande karaktär och bristande fokus i truppen som helhet som ligger bakom svängningarna. Såg Näslund berätta om Stigges och Tords fostran när han kom till Brynäs. Den fostran får inte dagens Brynäsare. Kanske Morgondagens?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Nja, ⭐️⭐️⭐️ av ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ går jag med på…. 😉
Svårt att sia om tavlorna. Första, Ok.
Även om det såg ut att vara ett misslyckat skott som till vis del ställde Lindbäck, som nog hade väntat sig nåt vassare. Ändå billigt och en miss.

Andra känns kanske lite lindrigare ändå.
Försöker vara aktiv med spaden bakom kassen, nåt han väl normalt sett känner sig säker och är bra på.
Ändå en tavla iom dålig känsla att lämna kassen och ge sig in bland många spelare kring pucken.

Tror ändå inte mkt på håglösteorin, snarare överambitiöst agerande. Han är dessutom så pass gammal och erfaren att han vet att såna här fadäser händer ibland och inte behöver vara speciellt oroande för framtiden.
Kommentera