Brynäs IF

710988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412131

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det som för en oinsatt soffbedömare VERKAR bero på lättja och dåligt fokus, kan ju istället och för mer närstående och insatta bedömare vara nåt som inte är så mkt att hetsa upp sig över.
Man kan ju även tänka sig att många supportrar kanske har haft lite för höga och orealistiska/felaktiga förväntningar på Lindbäck, vilket förstås gör att kritiken nu blir för hård och att man isf bara har sig själv och dessa förväntningar att skylla på när kritiken blir överdriven…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Om du fick bestämma skulle ingen som äger en soffa ha rätt till en åsikt… Jag funderar ibland vad du gör på HS faktiskt. Här är man väl för att vädra åsikter…? Men så fort man är en enligt dig ”oinsatt soffcoach” så har man inte rätt till en åsikt… Om jag tycker Lindbäck verkar ofokuserad så har jag automatiskt fel för att jag inte arbetar professionellt med ishockey…(?) Känns som hela syftet med sådana här forum faller då…

Dessutom känns det som ett störande översitteri i mina ögon…

Pröva med detta:

- Argumentera emot! Säg att du inte tycker Lindbäck ser ofokuserad ut och lägg fram varför du upplever det så.

Istället för:

- Påtala att folk inte har rätt att tycka saker för att man inte är professionell inom hockeyn.

Jag ser ett mönster i varenda diskussion du deltar i. Du har nästan aldrig en egen åsikt. Inga argument i nån sakfråga. Bara är på folk om att de inte är värda att ha en åsikt för att de är ”mindre vetande”.

Det är ju sjukt störande… Å det har jag säkert inte rätt att tycka heller i dina ögon men jag är ganska säker på att fler på forumet skriver under på detta…

Trevlig helg!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Antar att även DU hade större förhoppningar än 89 % efter ca 20 spelande matcher och på det ligger 12 i serien!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja så kan det vara.
Eller också är det precis tvärtom. Vem vet, inte du, inte jag...

Jag tycker detta är precis det som är meningen och tjusningen med ett supporterforum. Att vi vanliga oinsatta soffcoacher ska få lufta våra tokiga, frustrerade och ibland briljanta tankar till andra likasinnade.
Det kanske finns ett forum för riktiga proffstyckare som FÅR tycka saker, för att dom VET hur det på riktigt är. Men dit har inte jag hittat iaf.
Vet inte om jag vill dit heller.. ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Det är helt otroligt hur lojal du är mot laget, spelarna och dess insatser.
Laget skulle kunna förlora mot sig själva utan motståndare på planen och då skulle du hitta förklaringar och undanflykter att det minsann inte är lagets fel att de förlorade!
Samtidigt som du på klassiskt förnekelse maner avvisar alla andras kritik med påhopp och otrevliga tilltag.
Klassisk härskarteknik!

Angående AL så långt under säsongen!
Nej ingen har haft för stora förväntningar på honom. Förväntningarna och kraven på honom skall vara höga då han varit/är proffs hela sitt vuxna liv.
Han är uttalad förstemålis och har absolut vunnit en del matcher men inte ens under de matcherna har han varit jättestabil och jämn utan varvar bra räddningar med darriga ingripanden.
Ja han har hållit en nolla men i den matchen var Malmö så jävla klappkassa så t.o.m Andrén hade hållit nollan i den matchen.

Du nämner även att närstående och insatta bedömare inte anser att hans misstag är så farliga?
Jo jag lovar dig att varken lagkamraterna eller coacherna är speciellt nöjda med att han gång på gång sätter laget i skiten vilket gör att de förlorar matcher.
Kommentera