Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2415825

Sv: A propósito de nada
jok3rn: En sak jag håller med dig om är matchningen av 4e linan. Varför sätter man den mot deras första när man har fördelen av att vara ett hemmalag. Den förstår jag inte. Dels är det en junior med i 4e samt shl sämsta forward dvs kvist. Förstår ej detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sedan börjar jag bli så less på Manners inställning. Skulle Rönnberg stå i en PK och säga hur fantastiskt bra de spelar efter nästa stortorsk mot ett de två sämst placerade lagen? Han hade bett om ursäkt till fansen som han gjort förut.

"Det hjälper inte att hänga ut spelarna", kommer ni säga.

Spelarna vet hur usla de var. De behöver inte gullas med i en PK ämnad för fansen som söker efter något typ av svar. Och Manner behöver bara hänga ut laginsatsen och inte individuella spelare ändå, så vem gynnar hans mysgubbe-attityd egentligen? Ingen. Avskyr hur han suger av motståndet efter varje förlust istället för att vara självkritisk och peka på saker som inte fungerar. PK? HALLÅ? Det ger mig verkligen noll förtroende att han kan rätta skeppet när vi snittar 1-2 mål i PK varje jävla match.

Och varför är det inte en jävel i PKn som ställer dessa frågor?

Var i helvete ligger ribban?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har såklart haft tanken innan, men börjar känna mer och mer att det inte kommer funka med Alcén. Känns som vi börjar tända eldar igen när vi precis släckt bränder. VV-soppan och allt vad det innebär med hanteringen av VV och Honkens tjänst. Två osynliga sportchefer, som dessutom byggt laget helt fel.

Jag skulle också vilja hävda att damlaget har försämrat sig. Av det jag sett så är de sämre och har inte lyckats täppa igen luckorna efter tjeckiskorna. Jag kan få fel, men tror inte det.

Ska det om nåt år eller så bli ny storm i Brynäs där vi måste storstäda, ha tjafsiga valberedningar och interna bråk? Eller får jag fel och Mikko är den som lyfter klubben uppåt med sina kontakter?
Kommentera