Brynäs IF

715368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2418382

Sv: A propósito de nada
Axle San: GD: ”Brynäs klubbdirektör tydlig: ”Det finns utrymme i ekonomin att förstärka”
”Det är en begränsad marknad, men vi behöver agera och har ekonomiskt utrymme att göra det, säger han”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: Inget emot Svedman, han ger som ofta ett gott intryck, men varför är det han som får diskutera förstärkningar? Det här är väl typiskt en intervju där Alcén bör ställa upp?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72:
Jag fortsätter där du slutar mer att citera

”Håkan Svedman menar att Brynäs hela tiden försöker jobba utifrån den plan man har för att bli framgångsrika. Och det finns långt gångna planer på att förstärka SHL-laget.”

”– Det kan också bli aktuellt att bredda truppen för att stärka konkurrenssituationen inom truppen. Vi tittar på olika alternativ, så vi sitter inte bara och väntar på att det ska bli jul snart, utan vi försöker agera,”

Men va fan, tittar Alcen o CO på att bredda truppen NU men gick in med 12 forwards i säsongen (varav några var unga spelare som inte ens hållit shl-klass innan) och så står man nu och tjabblar om att marknaden är trög (vilket de självklart borde ha förutsett under sillyn) - samtidigt som Svedman uttalar att man har en plan på att bli FRANGÅNGSRIKA.

Det är så extremt frustrerande att konstatera att jag både har sett och hört detta tidigare från Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Mycket snack och lite verkstad hittills! När IKO och HV spelat 23 matcher kan vi vara näst sist. Varför har det inte agerats med kraft mycket tidigare om det finns resurser?
Kommentera