Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419132

Sv: A propósito de nada
Här är 5 läxor vi borde lära oss
av de 5 senaste matcherna:
1) Bygg klart laget innan säsongsstart!
2) Bygg klart laget innan säsongsstart!
3) Bygg klart laget innan säsongsstart!
4) Bygg klart laget innan säsongsstart!
5) Bygg klart laget innan säsongsstart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jo det stämmer till viss del. Men samtidigt förstärker ju många lag och har inte lagen klara förrän långt in på säsongen.

Lex Växjö
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Alltså, jag har respekt för Alcén och tror han kan bli en bra sportchef på sikt, men någonstans måste man ju begripa att det är ett alldeles för stort ansvar och stor sak att någons första lagbygge någonsin är att bygga Brynäs SHL-lag. Om vi hade haft en rutinerad lagbyggare hade ju denne lärt sig denna läxa för många år sedan och aldrig gått in i säsongen med en dylik trupp.

Alcén och Grahm var tydliga med att de inte behövde hjälp av en mer rutinerad GM, men med facit i hand är det väldigt tydligt att de inte klararade av uppgiften. Finns den självkritiken nu eller tror de fortfarande att en rutinerad person inte skulle ha någonting att tillföra deras kunskapsbank? Alla kan alltid utvecklas, men en sportchef ska liksom inte lära sig jobbet från grunden som sportchef i Brynäs, precis som en SHL-spelare inte ska lära sig åka skridskor i A-laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: bästa inlägget denna säsongen :)
Kommentera