Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419186

Sv: A propósito de nada
Peja: Precis! Men hur ett klassiskt etablerat SHL-lag kan ta in två trainees som sportchefer är ju helt jävla galet.

Nu är vi där igen… PJ, Korv-Carlsson, Spåls, Hasch… Det är de som ska stå till svars. Gamla styrelsen…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Så är det. Man kan inte klandra Alcén och Grahm för att de har fått dessa framskjutna positioner. Alla ambitiösa personer hade tackat ja, även om det var märkliga omständigheter i Alcéns fall... och kanske även i Grahms fall. För det kändes ju som att hon annonserade sin SHL-roll via medierna, typ. Nu fattar alla att det inte gick till så, men det var konstigt att hon annonserade det via medier innan föreningen kommunicerade ut det via sina officiella kanaler.

Däremot var det lite synd att de inte hade självinsikten när en GM-rekrytering var på tal, istället var Grahm tydlig med att avisera att en GM minsann inte behövdes. Bättre självinsikt och ödmjukhet där och vi kanske inte hade hamnat i den här situationen. Där hade nog föreningen behövt gå hårt-mot-hårt och tagit in en gråhårig GM...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Håller med. Hur faaan tänkte Lorenz & Co? Men vi har ingen tidsmaskin. Alla skitbeslut finns kvar.
Det gäller att ta så bra beslut som möjligt framåt.
Kliv, kliv, överlev till uppehållet är det som gäller nu. Reboot. Styrspel. Spela så enkelt som de flesta klarar i Brynäs trubbiga trupp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: givet att detta är grunden till alla problem. Rätt person på rätt plats. Sen kan vi prata utveckling och framgång.

Felbeslut från toppen skapar följdskarv ända ner till att vinna teken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: är så sjukt egentligen. Ta bara timrå som et mot exempel. Konkurshotade dag ut och dag in och reparerar med otroligt små medel. Brynäs med mkt större medel historiskt. Måste va ruttet virke rakt igenom från styrelse ner till sportchef
Kommentera