Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419725

Sv: A propósito de nada
Tgl: Undrar hur det är med stämningen i laget, blicken och vad Kinnvall sa till Palve vid 2-4 , bra att man reagerar men uppgivenheten var väldigt tydlig, nu må vi hoppas att #10 och #18 kommer tillbaka för det är ju väldigt tydligt vad de betyder på isen, varför ser man aldrig några skadade spelare som peppar i båset, tror att det inte blivit sämre. Nu är det många matcher kvar som tur väl är och visst är de konstiga saker som sker i laget , för två veckor sedan så spelar man en fantastisk bra match i Karlstad och sedan tappar man väldigt mycket av sitt självförtroende som måste varit på topp just då , för den ängslan som fanns på isen igår , det var inte roligt att se, nu är de upp till bevis för ledarstaben att få lager på rätt köl igen. Men som sagt var tur att det är många matcher kvar .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kocken14 : Tror att den uppgivenhet man ibland kan skymta har mycket att göra med målvaktsmissarna i avgörande lägen. Som när Vehviläinen tappar in 4-4 mot Malmö borta och som när Lindbäck tappar in 2-3 igår när Olesen just kvitterat. Det har varit fruktansvärt många tabbar just när det gällt som mest.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kocken14 :
Matchen mot Färjestad var undantaget? Kan ha varit Färjestads prestation som gjorde Brynäs bra, eller är självförtroende en timbaserad färskvara?
Kommentera