Brynäs IF

705134 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420216

Sv: A propósito de nada
Huge: Tabellen kan man förstås titta på. Där ligger vi näst sist med en match mer spelad än de flesta. Än viktigare är väl att kolla trenden och hur det ser ut på isen. Där öser det in förluster mot bottenkollegor och 4-5 mål bakåt per match.

Så vad är det man ska sansa sig över? Inga pilar pekar i rätt riktning. Det är snarare så att läget lär förvärras.

Tränarbyte vore galenskap dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Alla slår i princip alla i den här jämna serien, så det där med att förlust mot bottenkollegorna skulle vara nån sorts bevis för hur dåliga dom skulle vara och att dom borde vara enkla att slå, ger jag inte mycket för.
Många mål i dessa förluster har dessutom tillkommit i vissa matcher som varit jämna men där vi gjort enkla misstag, tvingats jaga, tagit ut målvakten och sen har det blivit nåt/några mål i arslet pga att det försöket inte har lyckats.
Kunde vi spela bra och strukturerat i sviten med vinster för inte så länge sen och i vinsterna mot Luleå och Färjestad därefter och med samma spelare som vi har i nuläget, så tror jag inte att samma spelare under den korta tiden har blivit helt värdelösa, inte veta vad man ska göra på isen och glömt det mesta av vad hockeyn handlar om.

Och som du säger: tränarbyte i det här läget är ju ett så urbota korkat förslag så det borde man inte ens behöva kommentera.
Kommentera