Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420864

Sv: A propósito de nada
Helt ärligt hade jag tagit Nicky D till vänster i pp för skott alla dagar i veckan före en felvänd Palve.

Gör det att vi kan släppa P och ersätta med ND + hungriga juniorer tror ja både vi sparar pengar å säkrar lite attraktion ner i ledet. J20 killarna lär ju inte hoppa och studsa när spelare som Strömgren värvas.

ND är en bra kille att slänga in i special teams, göra sina 7 minuter å framförallt ha i gruppen som kravställare å mentor.

Förutsatt att vi har bud på Palve då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spajderman: "Helt ärligt hade jag tagit Nicky D till vänster i pp för skott alla dagar i veckan före en felvänd Palve."

Men det säger väl mer om hur usel Palve är snarare än hur bra Danielsson. Jag kan tänka mig varenda spelare i laget till vänster i pp2 hellre än Palve. Utom möjligtvis kanske Kvist.

Ingen kan väl på allvar mena att vi ska ta in Danielsson? Under delar av sin karriär var han en spetsspelare offensivt men defensivt har det funnits mer att önska. Har t ex aldrig sett honom spela ett boxplay?

Så nu anser folk seriöst att man ska ta in en 38-åring som inte spelat på 9 månader och som redan innan hade problem att hänga med och som är en belastning defensivt. Det till seriens sämsta defensiva lag.

Tänker folk att han ska bidra offensivt? Redan förra året gjorde både Olesen och Eklind fler mål än honom. Danielsson landade på 6 mål då totalt.

Fattar inte varför folk vill ha honom tillbaka???
Kommentera