Brynäs IF

712208 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2421062

Sv: A propósito de nada
Carlo:

Handlar det bara om måskyttar?

Brynäs har ju haft hyfsad skottstatistik i många matcher.!

Alla matcher som brynäs förlorat där har ju motståndarna haft bättre målvakter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
För er som inte var med på kvällens webinar för Privat Partner kommer här en sammanfattning.

Första halvtimmen går till att presentera Privat Partner modellen (detta till en grupp där samtliga redan var med i PP...). Därefter intervju med klubbdirektören Svedman, Flera frågor om "hur han mår" och hur prestationen på isen påverkar "hur han mår" och vad han gör. Inga sensationella nyheter här, direkt. Ekonomiska läget beskrivs som "stabilt men ansträngt". Nyckelord känsla, stöd, energi.

Därefter Alcen (JA) och Grahm (EG). JA talar myndigt om att man måste hålla sig lugn, "kontrollerad desperation". "Ska man agera måste man ha ett Syfte, annars agerar man inte". (Note to self: vi ligger nästjumbo) . JA igen: Vi vill alltid ligga högt i alla serier. EG fyller på: " Vi vill alltid göra vårt lag bättre".

Pitchen från Svedman, Alcen och Grahm är att säga något utan att egentligen säga något. Man har mötet eftersom det ingår i PP-paketet. Mycket prat om hur "de mår", mindre om vad de gör. En timma in i mötet har jag inte hört något jag redan visste, med undantag för EG's föräldraledighet. Grattis till det!

Det här mötet var precis vad jag behövde när jag ska bestämma mig för om jag vill fortsätta i PP. Lärde jag mig något nytt? Ja, 311 nya hockeyfloskler. Sade JA något han inte sade i podden för en vecka sedan som alla kunde ta del av? Nej. Värde för pengarna jag lagt på PP alltså lika med noll. Lyckades HS, JA och EG genomföra ett möte utan att avslöja någonting som inte var redan känt. Jajemensan.
Kommentera