Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2421089

Sv: A propósito de nada
För er som inte var med på kvällens webinar för Privat Partner kommer här en sammanfattning.

Första halvtimmen går till att presentera Privat Partner modellen (detta till en grupp där samtliga redan var med i PP...). Därefter intervju med klubbdirektören Svedman, Flera frågor om "hur han mår" och hur prestationen på isen påverkar "hur han mår" och vad han gör. Inga sensationella nyheter här, direkt. Ekonomiska läget beskrivs som "stabilt men ansträngt". Nyckelord känsla, stöd, energi.

Därefter Alcen (JA) och Grahm (EG). JA talar myndigt om att man måste hålla sig lugn, "kontrollerad desperation". "Ska man agera måste man ha ett Syfte, annars agerar man inte". (Note to self: vi ligger nästjumbo) . JA igen: Vi vill alltid ligga högt i alla serier. EG fyller på: " Vi vill alltid göra vårt lag bättre".

Pitchen från Svedman, Alcen och Grahm är att säga något utan att egentligen säga något. Man har mötet eftersom det ingår i PP-paketet. Mycket prat om hur "de mår", mindre om vad de gör. En timma in i mötet har jag inte hört något jag redan visste, med undantag för EG's föräldraledighet. Grattis till det!

Det här mötet var precis vad jag behövde när jag ska bestämma mig för om jag vill fortsätta i PP. Lärde jag mig något nytt? Ja, 311 nya hockeyfloskler. Sade JA något han inte sade i podden för en vecka sedan som alla kunde ta del av? Nej. Värde för pengarna jag lagt på PP alltså lika med noll. Lyckades HS, JA och EG genomföra ett möte utan att avslöja någonting som inte var redan känt. Jajemensan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Det kanske beror på att närvarande "inte vågade" ställa raka frågor alt följdfrågor om man ens fick ställa några frågor, inte vet jag. Att man kryper i sitt håll är väldigt signifikativt i Sverige, man är duktig på att snacka i korridoren men inte när det behövs. Vill inte låta negativt men så är det. Samma sak gällande dom politiska beslut vi lever med idag där alla visar missnöje via sociala medier men ingen vågar ställa sig upp och öppet kritisera.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe:
Varför får jag känslan av att det här är så mycket "Julsaga" vi föräras med 2023?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: Tack för redogörelsen. Ett upplägg där Brynäs inte direkt lockar över mig som funderat på att bli privatpartner. Jag hade det dock på känn tyvärr ☹️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: Hör vad du säger (eller ser vad du skriver). Inser att de har svårt att göra PP till ett win-win-projekt. Det här handlar väl främst om ett sätt för oss redan frälsta att finansiera föreningen. Och för egen del gör jag det mer än gärna. Vad är alternativet? Sluta betala och hålla på ett lag i AS istället?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: det är typ ett sådan möte de skall presentera en ny spelare på med en live intervju och sedan 10-15 min senare publicera värvningen publikt.
Alcen är världsmästare i floskler.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lite hockeyrelaterat nu, bor i Mora och ser alla deras matcher och någon jag hoppas Brynäs har koll på är Anton Heikkinen, vore klockren att få in nästa säsong i en fjärde med både fart och skills för att bidra både i PP och BP. Precis den typen av spelare man borde fylla bortom-6 med, en Isac Brännström-typ 🙂
Kommentera