Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2421539

Sv: A propósito de nada
Lucas-jonasson: Jo jag kan också se var han har spelat.

Ingen förväntar sig att han ska komma in och bli en toppspelare, men det kan vara en prisvärd värvning sett till forwardstruppen vi har.

(18/19) Sedlak gjorde 15 poäng på 14 matcher i U19 landslaget.
(19/20) 4 poäng på 3 matcher i U20 landslaget.

19/20 spelade han i 3 olika klubbar, varav två var utlåning.
20/21 utlånad och spelade endast 26 matcher men gjorde 20 poäng i mestis.
21/22 spelade i 3 olika klubbar, varav två var utlåning.
22/23 spelat i 2 olika klubbar, varav en var utlåning.

Sedan 19/20 har han nästan enbart fått hoppa omkring bland massa olika klubbar, kan inte ha varit lätt för en junior att börja sin seniorkarriär på det sättet.

Just det här som kan vara intressant i risk/reward. En väldigt billig peng som har potential att slå kraftigt, i värsta fall breddspelare eller ännu en uthyrning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
waker: Sorgligt att marknaden är såpass död att en som Zdenek Sedlak får lovorden "potential att slå kraftigt". Fel typ av bredd är han också. Har svårt att tro att han är bättre än både Kvist och Birgersson. Om han hade haft en bra potential hade klubbar som Kärpät, SaiPa och Plzen spelat honom, är ingen tillfällighet att dessa klubbar lånat ut honom till andra ligor. Finns 1 svensk som spelar i Mestis just nu, han har spelat i HockeyEttan innan han gick till Mestis. Zdenek Sedlak håller nog tyvärr max Allsvensk klass. Bättre att ta upp spelare ifrån J-20 än Zdenek Sedlak, om vi ska värva bredd så ska det vara bredd som kan hålla en viss nivå, istället för dessa som håller nivån som Kvist
Kommentera