Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2427830

Sv: A propósito de nada
Inkazar: Jag håller med.
I en lövtunn ofärdigt fuskbygge är Blomman en perfekt panikvärvning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Så tröttsamt. Dick Axelsson har rankat shls sportchefer och det verkar som att tryckfelsnisse varit framme och 3 plus har försvunnit från Alcéns betyg, och endast 2 plus är synliga.

För Alcén har ju gjort ett perfekt jobb, det kan väl alla se!? iaf utifrån dom behov brynäs har och dom förutsättningar som finns.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: "Jag håller med.
I en lövtunn ofärdigt fuskbygge är Blomman en perfekt panikvärvning."

En faslig massa inlägg handlar om hur dålig trupp Brynäs har. Jag håller inte med. …Och inte Janne Larsson heller. Lyssna gärna på senaste ”Nedsläpp Brynäs” mellan 5:20 och 7:20. Under de två minuterna tycker jag Janne sätter huvudet på spiken när det gäller Brynäs problem - förutom målvaktsspelet.

Han säger: ”Brynäs har egentligen spelare för spelare ett bra lag” men menar att det finns för många spelare som vill ”börja lira” mot sämre lag. Han tar upp en intervju med Kinnvall under matchen mot Färjestad borta, där ju Brynäs imponerade stort, i vilken Kinnvall säger: ”Jamen ibland måste man spela så här tråkigt med att lägga ner pucken och checka”. Janne menar att man måste spela så konsekvent i varje match.

…Och jag håller med Janne. …Och jag håller inte med Kinnvall om att Färjestadsmatchen var tråkig. Jag njöt hela matchen.
Kommentera