Brynäs IF

713778 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2436192

Sv: A propósito de nada
Bulten: Men snälla. Att en målvakt som inte ens är särskilt bra i HA helt plötsligt ska komma till oss och helt plötsligt vara fantastisk... Han sprattlade till och tog 3 poäng i en match. Bra så. Lindbäck har varit usel men han är otroligt mycket bättre än en målvakt som är back up till Andrén och som ingen här inne ens visste vem det var för några veckor sedan. Någon jävla måtta måste det väl ändå få vara på den här helt sjuka hetsen kring Håkansson. Lägg ner bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SWEATT: Det är ju ingen som säger att det bara är Håkansson som kan lösa våra problem. Det handlar om vilka realistiska alternativ vi har som inte kostar nånting och som KAN bli bra. Håkansson gjorde en supersäsong i ettan förra året och kamperar med en Andrén som gjorde det bra förra säsongen i Almtuna.
Trots det så delar de redan på uppdraget och Håkansson tar över mer och mer. Ska man nypa en ung målvakt innan han blommar ut så måste man chansa, annars hamnar de sällan i Brynäs som du känner till. Skadar ingen om vi tar in honom. Och helt ärligt, vad har Karhu som imponerar på dig? Bara för att han varit snäppet bättre än Lindbäck, så ser man det som godkänt. Ge Håkansson chansen, NU.
Kommentera