Brynäs IF

714409 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2437803

Sv: A propósito de nada
Huge: Rödins intervju med GD är givetvis viktigare än hans försvarstal till disciplinnämnden eftersom den skedde vid ett senare tillfälle när yrkesmännen i discplinnämnden hade konstaterat att han filmade vilket gjorde att det var meningslöst för honom att fortsätta försöka slippa undan straff.

Yrkesmännen i disciplinnämnden har konstaterat att Rödin filmade, Rödin själv har bett om ursäkt. Nu återstår det bara att ni som är de absolut mest enögda supportrarna också ska göra det. Otroligt var ordet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Yrkesmännen i disciplinnämnden har konstaterat att Rödin filmade, Rödin själv har bett om ursäkt. Nu återstår det bara att ni som är de absolut mest enögda supportrarna också ska göra det. Otroligt var ordet."

Ingen har väl såvitt jag vet ifrågasatt att nämnden har gjort fel, eller?
Jag påstår bara att bilderna inte visar att det är en solklar filmning, vilket hela tiden varit frågan för min del.
Självklart så går bilderna att tolka som att det är en filmning men lika gärna som att det kan ha varit ett naturligt fall framåt.
Tror definitivt att nämnden resonerar likadant när den bland det första dom gör troligtvis är att försöka utröna ifall det finns nåt som talar för att det inte behöver vara en filmning utan också kan vara en naturlig reaktion från Rödins sida när han faller.
Att man sen anser att det mest troliga ändå är att det handlar om filmning/förstärkning och därifrån bestämmer graden på straffet får man ju isf bara acceptera.
Svårare är det väl inte.

Jag menar att just den här situationen inte alls är lika solklar som när nån ex tar sig för ansiktet och kastar sig ner på efter en high sticking, när bilderna sen visar att klubban inte ens varit nära ansiktet. Typ...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alltså vi har en sjukt viktig match ikväll men vi har fortfarande en totalt nonsens diskussion om Rödins filmning. Kan vi snälla GÅ VIDARE? Det är sånt totalt onödigt tjafs här inne på tok för ofta. Var några som skrev efter matchen mot LHC att de skulle sluta skriva här inne och jag känner att jag börjar fan närma mig den punkten också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det hör väl till att ta sitt straff och be om ursäkt, att ifrågasätta disciplinnämnden hade inte sett bra ut. Sen Ven man ofta inte helt säkert varför man trillar när man åker skridskor(.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kanske är dags för en helt egen bok här på hockeysnack där folk kan sitta och diskutera filmningar?
Kommentera