Brynäs IF

714767 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2438538

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, det är väl inte mycket att diskutera att HV leder den här matchen. Kunde ha varit större ledning också…
7 raka förluster, sen kommer tigrarna på besök. Tandlösa jävla kattungar menar jag såklart. Manner hänger riktigt löst efter dagens urusla prestation i en så pass viktig match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: manner får innan säsongen ett bra målvaktspar, en bra/helt ok backsida och en bra centersida. Ok, det saknas någon bra forward och bredden är liten där.

Men det borde ju inte leda till att man klappar igenom totalt DEFENSIVT!? Möjligtvis att man skulle ha svårt att göra mål. Att inte sätta grundspelet och slarva bort vv är under all kritik.

Nu skänker man dessutom hv en livlina. Uselt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Alcén har lagt in alldeles för mycket av sitt eget förtroendekapital till styrelsen genom förlängningen med Manner så jag tror att vi får stå ut med Manner ett bra tag till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Håller med. HV är ju bättre. Inget snack om saken. Sen klarar de tyvärr inte att se objektivt på situationen med Bertil utan faller för publiktrycket och att hjälmen på Hv-spelaren flyger av och han ligger kvar.

Det är för dåligt från oss överlag och från domarna i den situationen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Manner hänger aldrig löst med Alcén nära toppen. Alcén avgudar Manner och agerar inte som en sportchef. Manner måste börja match coacha
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Det ska han göra. Sedan är det ju inte bara sett till dagens prestation. Sista 10-15 har det för merparten varit bedrövligt från vårt håll.
Kommentera