Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2441868

Sv: A propósito de nada
Samsung: Absolut det har vi alla läst om. Men om de kör på den planen så kommer vi får se minst 20 likadana mål denna säsong. Din erfarenhet ger jag noll för dessvärre, med tanke på att du inte ser att han står fel och vrider dessutom upp mot det han tror är skytten vilket gör att han inte kan göra en naturlig sidledsförflyttning. Är du så osäker att du måste lägga till saker för att verka trovärdig?
Att ge Lindbäck tipset att spela aggressivt är nog det absolut sämsta tips jag skulle ge Lindbäck, ändå är det precis det tips som han fått direkt den padelhallen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: En fråga: vad har du själv för praktiska kunskaper och erfarenheter när det gäller att vara hockeymålvakt och/eller att jobba som målvaktstränare, eftersom du anser dig vara mer kunnig och meriterad än Honken när det gäller att utveckla en målvakts agerande?
Nåt säger mig att du som vanligt sitter i soffan och kommer med ”tips” till insatta yrkespersoner om saker du inte har en susning om, men överbevisa mig gärna med nån form av CV så att vi kan ta dig på allvar när du anser dig ha nåt att lära ut om målvaktsarbete till Lindbäck och Honken.
Kommentera