Brynäs IF

713909 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447132

Sv: A propósito de nada
Peja: Så du tänker att bara Honken vore med på bortamatcherna så skulle Lindbäck spelat på en helt annan nivå. Det kanske är möjligt men jag är ändå tveksam till att det skulle vara så enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Efter det att Sohlberg fick kicken så var inte Honken förstavalet. En annan målvaktstränare fick ett kontrakt på bordet. Ville ta uppdraget men blev stoppad av sin nuvarande klubb. Honkens 50%-tjänst var nog en form av nödlösning. Honken kunde inte släppa Padelhallen och Brynäs fick panik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Retse: Jag tror inte att det är så enkelt, men tror inte hans närvaro hade varit en nackdel heller. Lindbäck är ju inte det självspelande pianot som många trodde. Tvärtom har det krävts väldigt mycket jobb och tålamod med honom. Du kan också tänka på att laget har bortaturnéer där man tränar mellan matcher. Det är rimligt att ifrågasätta upplägget och ställa sig frågan varför alla andra mv-tränare gör en annan bedömning än vad Brynäs gör. Det handlar också om vilka signaler det sänder. Det måste analyseras grundligt efter säsongen.
Kommentera