Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2449384

Sv: A propósito de nada
Peja:
Oavsett vems som gör misstagen så är det kollektivet Brynäs som ständigt hittar nya sätt att förlora matcherna tyvärr och det är detta som gör att de ligger i botten år efter år.

Matchen ikväll ex, Brynäs kommer från 2 riktigt bra insatser och har häng på slutspel. De möter ett skadeskjutet FBK på hemmaplan.
Då kliver de in helt utan energi och pondus. Spelar ett fantasilöst spel i ett lågt tempo som gör att FBK få matchen precis dit de vill.
Några individuella misstag och vips så har Brynäs en enorm uppförsbacke men med god hjälp av FBK:s målis så har de helt plötsligt oavgjort MEN då väljer en spelare att ställa till det igen och sen är matchen körd tyvärr samtidigt som alla lagen ovan vinner så nu är avståndet 5 poäng igen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster :
Sen ska Lindbäck ta MINST ett av det första och sista målet. Att han simmar på det andra är väl ok för sidled är inte hans grej. Trist att han släpper två tämligen lätta när han gjort det bra de två tidigare matcherna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : I grova drag håller jag med om din matchanalys. Det är den här typen av matcher som bottenlag kammar noll i och topplag tar tre poäng. På något sätt skiljer det väldigt lite och väldigt mycket mellan lagen på en och samma gång. Att Brynäs åter igen lyckas dra på sig utvisning för protest tycker jag också är ett dåligt tecken. Brynäs är dock inte ensamma i SHL om att dra på sig det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : det är väl ändå bättre Bättre att Oskarshamn slog Luleå så att dem fortsatt ligger bakom oss? Eller?
Kommentera