Brynäs IF

712758 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2449364

Sv: A propósito de nada
Huge: Det sämsta Kvist kunde göra var att bara ge bort pucken sådär och det var precis vad han gjorde. Om han saknar skickligheten att dumpa pucken eller för den delen frysa pucken vid sargen i den situationen måste han givetvis slå en icing istället för att riskera en livsfarlig kontring i baken.

Lennström är en av seriens bästa skridskoåkare, att just han var snabb nog att utnyttja Brynäs misstag var inte en slump. När väl ytan uppstod som en konsekvens av Kvists groda var det svårt att förhindra. Lindbäck gjorde vad han kunde men det var en svår situation för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Pucken var för långt ifrån Kvist i det läget för att han skulle kunna få den kraft i rensningen som krävdes för en icing efter isen eller via en lyftning/lobbrensning.
Olesen(?) borde ändå ha försäkrat sig om en lyckad rensning från Kvist innan han byter, dessutom såsade han lite väl mkt på vägen till båset. Hade han varit lite rappare dit så hade inhopparen, som nu var mkt nära att störa Lennström, sannolikt hunnit stoppa Lennström.

Var det icing eller inte?
Inte icing, utan att jag har läst i regelboken.
Min teori:
Båda spelarna är i exakt linje med varandra när dom passerar toppen på cirkeln.
Skillnaden är att deras gubbe är närmast pucken i det läget, och då ska icingen slås av.

Med reservation för att jag kan ha fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Oavsett vems som gör misstagen så är det kollektivet Brynäs som ständigt hittar nya sätt att förlora matcherna tyvärr och det är detta som gör att de ligger i botten år efter år.

Matchen ikväll ex, Brynäs kommer från 2 riktigt bra insatser och har häng på slutspel. De möter ett skadeskjutet FBK på hemmaplan.
Då kliver de in helt utan energi och pondus. Spelar ett fantasilöst spel i ett lågt tempo som gör att FBK få matchen precis dit de vill.
Några individuella misstag och vips så har Brynäs en enorm uppförsbacke men med god hjälp av FBK:s målis så har de helt plötsligt oavgjort MEN då väljer en spelare att ställa till det igen och sen är matchen körd tyvärr samtidigt som alla lagen ovan vinner så nu är avståndet 5 poäng igen!
Kommentera