Brynäs IF

710691 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2449353

Sv: A propósito de nada
Peja: Kvist har ju knappt kontroll på pucken när han i stort sett bara föser den vidare, borde isf kanske ha försökt frysa det mot sargen istället.
Isf är det väl Olesen(?) som tjuvar i bytet istf att ligga kvar tills han ser att Kvist lyckats lägga ner pucken djupt, och ger Lennström en gata fram till målskottet.
Lindbäck täcker vad han kan med plocken över benskyddet men lämnar en minimal lucka, bra skott också.
Surt som fan, 1pinne, ev 2 hade suttit fint för humöret och självförtroendet när vi går in i en veckovila från matchandet…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: alltså ingens fel??? Inte Manner. Inte kvist
.nästan inte olesen..O inte Lindbäck. Tre brynäsare o Manner som gör vad de kan ...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det sämsta Kvist kunde göra var att bara ge bort pucken sådär och det var precis vad han gjorde. Om han saknar skickligheten att dumpa pucken eller för den delen frysa pucken vid sargen i den situationen måste han givetvis slå en icing istället för att riskera en livsfarlig kontring i baken.

Lennström är en av seriens bästa skridskoåkare, att just han var snabb nog att utnyttja Brynäs misstag var inte en slump. När väl ytan uppstod som en konsekvens av Kvists groda var det svårt att förhindra. Lindbäck gjorde vad han kunde men det var en svår situation för honom.
Kommentera