Brynäs IF

715696 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2451443

Sv: Välkomna
Peja: Det är lite klurigt med Silfverberg. För det första vad gäller Anaheim, de behöver inte lönetaksutrymme, så varför köpa ut? Det behöver snarare nå lönegolv. Det är argument för att han stannar. Å andra sidan, det är ju inte lönt att behålla en spelare som inte håller nivån när man vill bygga om. Det blir ju om inte annat en signal utåt. Jag tror ändå på utköp.

Väldigt sorgligt att läsa att han inte alls har farten längre, hur skulle det se ut i SHL? Förhoppningsvis kan hans hockey-IQ och skott vara mer värdefullt i SHL. Men det skulle vara hjärtskärande att se honom komma hem och vara dålig :/

Time will tell... Utköpsperioden i slutet av juni, så innan dess lär vi inte veta säkert.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Välkomna
JohnnyBotox:
Så här skrev jag om Silfverberg när Ducks mötte Oilers i december:
” Avslutande Silfverberg 3.0 rapport:
Strykgänget Anaheim leder överraskande med 4-3 borta mot Oilers med cirka 3.5 minuter kvar men drar då på sig en utvisning. Crunch time! Oilers ställer då upp med McDavid och Draisaitel i pp. Anaheim ställer upp med Silfverberg i pk.
Boxplay klaras av. Oilers tar ut målvakten, Silfverberg spelar sedan i stort sett oavbrutet i 5 mot 6 och Ducks vinner tillslut.
Vi kan vara fullständigt lugna över Silfverbergs kapacitet om han skulle ansluta till oss inom nåt år.👍👍👍👍👍 (han är Ass Captain i NHL, jag missade starterna på period ett och två men såg att han var med i starting line up inför tredje)” dessutom att han spelade både PP och PK. Värva - ja tack.
Kommentera

Sv: Välkomna
JohnnyBotox: Ta en spelare som Robert Rosén det är ju ingen speedkula direkt men klarat sig rätt bra
Kommentera