Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2452744

Sv: Så här lång
Farsang: Var ingen dum förlängning i grunden över huvud taget. Hedberg blev bara bättre och bättre under säsongens gång.
Känns som många (inkl. mig själv) trodde att Hedberg skulle blomma ut rejält iår. Förstår faktiskt inte vad som hänt med grabben, känns som det är något på det personliga planet som spökat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Så här lång
Tigerhjärta: Jag tror Hedberg tjänade på vårt defensiva styrspel den föregående säsongen. Han blev inte lika blottad för hans temposvaga spel. Den här säsongen har SHL förbättrats samtidigt som vårt spel har förändrats, vilket inte varit till hans fördel. Sen har även bättre spelare värvats in i hans roll vilket har minskat speltiden.
Kommentera

Sv: Så här lång
Tigerhjärta: Hur realistiskt var det att Hedberg skulle få den offensiva roll och istiden som han behöver för att blomma ut när Kinnvall, Johanesson och Sklenicka gjorde entré?
Kommentera

Sv: Så här lång
Tigerhjärta: kan ju som sagt vara migrän problemet som har blivit värre. Kanske även i samband med att Brynäs har bytt belysning till väldigt mycket starkare lampor. En sak är att spela bortamatch med sån belysning. Men att träna nästintill varje dag i det kan ju förvärra det för han. Tappar han då sömn och aptit p g a det så tar ju fokuset och hela hans spel väldigt mycket stryk.
Kommentera