Brynäs IF

712600 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2452855

Sv: Så här lång
Peja: Du har rätt att tycka tänka vad du vill,
men tramsigt får stå för dig,
JAG tycker det sett bra ut dom sista matcherna, kommer vi till rätta med hur vi startar matcherna,
Så kan det räcka långt,
Nio poäng till sjätte platsen och med tanke på alla poäng vi gett bort pga individuella misstag så har vi redan varit där om det inte varit för dem,
Slutspel är fortfarande möjligt och om du vill ge upp så är det ditt val men respektera att jag har inte gett up.
🙏🏻💪🏻😇
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Så här lång
J-S: ”sett bra ut de sista matcherna”,
kan du precisera det, vad har varit bra?

Själv är jag av en helt annan uppfattning, men utbilda mig (jag sitter i soffan)
Kommentera

Sv: Så här lång
J-S: jag tycker det är fint att du inte gett upp...men jag tror nog nästan det är omöjligt att vi ska komma 6a..Det finns väl en chans till play in..men då ska alltså Linköping och Luleå..eller Oskarshamn..tappa mycket och vi få hybris o vinna mycket.
Kommentera

Sv: Så här lång
J-S: Jag tycker det är orealistiskt att Brynäs helt plötsligt skulle vinna massa matcher i rad när man inte har gjort det på x antal år. Om Brynäs vinner varenda match som återstår av säsongen vinner man ju SM-guld, men så kan man säga om alla lag.

Visst har Brynäs fumlat bort många poäng under säsongen, men konkurrenterna har knappast enbart gjort perfekta insatser och dessutom finns det anledningar till att Brynäs har kastat bort så många poäng. Det är ju inte särskilt förtroendeingivande att ett lag har fumlat bort massa poäng likt Brynäs har gjort, det är snarare något som talar emot laget än för.

Skulle dessutom säga att Brynäs har kass bredd, vilket t.ex Salmonsson också pekat ut som en anledning till varför Brynäs är så lätta att slå, och det talar också för att man kommer att få det kämpigare i slutet av säsongen när spelarna är slitna och fler skador uppkommer. Brynäs hade chansen att få lite bättre offensiv bredd med Roy, men den chansen kastade man i soptunnan - ytterligare en av Alcéns många patenterade dundertabbar.
Kommentera