Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2452880

Sv: Så här lång
J-S: Jag tycker det är orealistiskt att Brynäs helt plötsligt skulle vinna massa matcher i rad när man inte har gjort det på x antal år. Om Brynäs vinner varenda match som återstår av säsongen vinner man ju SM-guld, men så kan man säga om alla lag.

Visst har Brynäs fumlat bort många poäng under säsongen, men konkurrenterna har knappast enbart gjort perfekta insatser och dessutom finns det anledningar till att Brynäs har kastat bort så många poäng. Det är ju inte särskilt förtroendeingivande att ett lag har fumlat bort massa poäng likt Brynäs har gjort, det är snarare något som talar emot laget än för.

Skulle dessutom säga att Brynäs har kass bredd, vilket t.ex Salmonsson också pekat ut som en anledning till varför Brynäs är så lätta att slå, och det talar också för att man kommer att få det kämpigare i slutet av säsongen när spelarna är slitna och fler skador uppkommer. Brynäs hade chansen att få lite bättre offensiv bredd med Roy, men den chansen kastade man i soptunnan - ytterligare en av Alcéns många patenterade dundertabbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Så här lång
Peja: Säsongen började inte igår utan vi har spelat 36 omgångar och vi har nio poäng till sjätte plats,

Vilket betyder vi har vunnit matcher även om du möjligen har glömt det.

Kan vi knyta ihop säcken nu när det gäller så är slutspel absolut inte omöjligt,

Möjligen har du rätt eller så kommer det visa sig att du är helt fel ute.

I morgon är det match igen så en match i taget,
så får vi var den här säsongen landar..
💪🏻😇🙄
Kommentera