Brynäs IF

705142 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2453149

Sv: Så här lång
Peja: Nu tycker jag att du överdriver rätt rejält. Om du inte kan se sambandet mellan det vi diskuterar i mina argument så kan jag inte hjälpa dig. Helt klar relevant om det ligger i brynäs händer att ta sig upp eller inte :)
Oavsett.

Vilket snitt tror du vi hamnar på på dessa resterande matcherna?
Jag menar vi ligger på 1.1 de 20 senaste, 1.3 de 10 senaste och 1.4 de 5 senaste. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Så här lång
JawKee: Slutomgångarna präglas alltid av att lag har olika mycket att spela för, vilket kan påverka poängsnittet mycket. Gör det ännu mer svårtippat.

Som jag skrev, så finns det ju ingen anledning att tro att Brynäs kommer att göra en fantastisk slutspurt på säsongen. Särskilt inte med tanke på Ölunds skada i kombination med den urusla bredden. Dessutom innebär Ölunds skada att den enda kedjan som fungerat .över tid under säsongen är splittrad.

Gissningsvis blir Brynäs räddning att varken Malmö eller HV kommer att börja ta massa poäng. Malmö är mer eller mindre körda, HV har ett bra lag på pappret men uppförsbacken är nog för stor. Jag ser det dock som troligare att HV, med deras bredd och många stjärnor, kommer att göra en stark slutspurt än att Brynäs gör det.

Frågan är om Brynäs inte är det enda laget i SHL som kommer ha många nöjda supportrar om laget hamnar i Ingenmansland. En del verkar ju tycka att allt över kvalspel är succé.
Kommentera

Sv: Så här lång
JawKee: Om vi tar oss uppåt eller inte ligger såklart i andras händer lika mycket som i våra händer. Allt är inte svart eller vitt, sött eller surt eller för den delen Brynäs eller Leksand.
Kommentera