Brynäs IF

714942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2460799

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag kan också förstå värvningen. Brynäs målvaktsspel skulle faktiskt kunna göra att man åker ur SHL, även om det krävs en exceptionell slutspurt av HV för att Brynäs ska behöva kvala. Det visar också vilken dålig rockad det var att skeppa Veini och ta in Karhunen. Möjligtvis kan det också finnas småskador som spökar i bakgrunden; Lindbäck har ju stått otroligt mycket och Karhunen otroligt lite. Manner har antytt att Karhunen varit småskadad.

Däremot är ju klubbvalet märkligt av Olkinuora. Det finns andra lag som letar målvakter och Brynäs riskerar att hamna i Ingenmansland. Förhoppningsvis behöver han inte 6 månader att anpassa sig till SHL-spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Om jag inte minns fel så är Friman, Björninen och Olkinuora nära kompisar, även deras fruar/flickvänner umgås privat. Antar att Olkinuora är ute efter trygghet utanför hockeyn och det finns här. Rent sportsligt är den inte särskilt logisk.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ju mer jag tänker på det, desto mer "makes sense". Som flera skriver, det är nog någon skavank på Karhunen och det är tätt matchande framöver. Tre matcher i veckan och Lindbäck inte purung. Kan vara avgörande.

Bara hoppas att han är så bra som statistiken visar (förutom AHL då).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Svettigt med 3 målvakter för Honken. Undrar om han måste gå upp till 75% nu?
Kommentera