Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2472838

Sv: A propósito de nada
Bulten: Det var ett idiotbeslut att ha två med den kalibern från början, det var ännu ett idiotbeslut att låta Lindbäck stå när han gån på gång inte höll måttet och Veini fick se en usel målvakt gå före honom. Sen följer man upp med mer idiotbeslut på målvaktssidan och tar in ännu en toppkeeper när Lindbäck har spelat jävligt bra sen juluppehållet. Finns ingen logik i dessa beslut alls och kan skapa turbulens i hela truppen. Konkurrens om platserna är bra men det måste vara sund konkurrens. Vad en ska Lindbäck tänka? När han presterar jättebra tar man in en annan toppmålvakt som dessutom är en av Manners gubbar. Man skapar en skitsituation för Lindbäck och det var det vi såg när han lämnade isen. Att han blev skadad tror jag lika mycket på som jag tror på bibeln.
Det blev helt enkelt för lockande för Alcén att värva när han fick chansen, han ville visa hockeysverige att han kan värva kvalité till laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dabif: Att ”ställa” Olkinoura - eller vad han heter” direkt efter uppehållet efter det att Lindbäck gjort flera bra matcher är sååå dåligt management/ledarskap att man undrar om inte detta är Div 3 och inte SHL? Amatörer!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dabif: Karma för Lindbäck. Nu får han känna på hur Veini kände sig. En väsentlig skillnad dock. Olkinuora är en bättre målvakt än Lindbäck, det var inte Lindbäck i förhållande till Veini.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dabif: Jag håller helt med, här ligger ett av huvudproblemen! Fel från början med VV vs Lindbäck!

Finns inget jag hållet med om SÅ mycket som det Du skriver, inklusive tron på bibeln👌
Kommentera