Brynäs IF

713222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2478715

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Brynäs spelar styrspel och släpper in flest mål i serien. Också flest skott från skottsektorn vilket innebär att det stora antalet insläppta mål inte bara kan förklaras med svagt målvaktsspel. Det är naturligtvis ett dunderfiasko att vara ligans mest defensiva lag och även vara laget som släpper in flest mål. Det yttersta beviset för att Manners taktiska upplägg inte fungerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Att Brynäs släpper till flest skott i skottsektorn är felaktigt. Se länk. Sortera på ”SSA” för att se just skottsektorn.

Det totala antalet skott emot ligger man på 11:e plats i SHL, dvs. klart över godkänt.

Corsin är på 51%, med det är man i mitten i ligan. En stor, stor del till att vi släppt in så mycket mål är målvaktsspelet. Det är faktiskt väldigt svårt att snacka bort det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Brynäs spelar styrspel och släpper in flest mål i serien. Också flest skott från skottsektorn vilket innebär att det stora antalet insläppta mål inte bara kan förklaras med svagt målvaktsspel. Det är naturligtvis ett dunderfiasko att vara ligans mest defensiva lag och även vara laget som släpper in flest mål. Det yttersta beviset för att Manners taktiska upplägg inte fungerar. ”

Mycket av styrspelet vi hade förra säsongen är som bortblåst, nu ligger vi och checkar med två tre spelare i stället för att ställa upp i mittzon ,vilket har varit det stora problemet,
Det blir för långt mellan forwards och backar därmed släpper vi till enkla lägen och med undermåligt målvaktsspel och backspel blir det förödande,
Styrspel är tråkigt att titta på men med en svagtrupp
så gäller det att vinna matcher, om det så är lika tråkigt att titta på som färg torkar skiter jag i om vi kan vinna matcher.
😇🤔😎
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Skulle Brynäs trots allt fixa nytt SHL-kontrakt ser det inte mycket bättre ut inför nästa säsong med ett väntat underskott på 8 mille och Manners defensiv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Är Brynäs seriens defensivaste lag? Hur mäter vi det i så fall, zontid?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: #mannerout
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: precis👍
Kommentera