Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2482811

Sv: A propósito de nada
Jag tror Brynäs är klara för kval på lördag kväll.

Osannolikt att vi tar fyra raka 3-poängare mot Örebro som är ett i grunden mycket bättre lag. Samtidigt som HV är seriens bästa lag efter tränarbytet och kan slå alla lag på bortaplan.

Lördagsmatchen kan vara säsongens mest givna bortavinst. Brynäs hade stora problem med HV redan före tränarbytet när de var näst sämst i serien. Med HV:s nuvarande spel 😱…

KAN vara en fördel att få en extra vecka till att ställa om mentalt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Jag tror ni underskattar er själva en del, brynäs såvitt jag kan se inte varit helt under isen i sina matcher, det har faktiskt varit en del oflyt inblandat (precis som för HV i början av serien). Sen är det väl en sanning att ett bra lag skapar sin egen "tur". Jag tror lördag blir en tuff match, jag kommer vara på plats, inklusive maximal nivå ångest, precis som det verkar vara här inne.

Jag tänker inte önska er lycka till, men det finns en möjlighet att både BIF och HV klarar sig på bekostnad av LHC som verkar gå riktigt dåligt nu. Det utfallet tror jag de flesta HV fans skulle föredra. ;-)

Väl mött på lördag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Jag tror Brynäs är klara för kval på lördag kväll."

Nejdå! På lördag kväll är Brynäs fyra pinnar före HV! Traditionens makt är stor och Brynäs vinner igen mot Örebro. HV "brakar igenom" när idén att varje match förlora skotten stort havererar. Helt plötsligt är Ortio mänsklig igen. Leksand, som går för topp 6, leder med 4-0 redan efter första perioden. Inför en fullsatt Monitor spelar Brynäs sedan ut HV och vinner med 9-2. Skotten: 50-10.

Det gäller att ha rätt mindset både för oss och spelarna. En fullsatt Monitor på lördag kan fälla avgörandet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Jag tar det en match i taget, längre än så orkar jag inte tänka just nu. Riktigt spännande detta.
Kommentera