Brynäs IF

715824 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2485070

Sv: A propósito de nada
Lakim1912: Själv tycker jag att inställningen har varit vårt minsta bekymmer.
Visst att prestationerna och viljan har dalat i vissa perioder, men så är det för samtliga lag. Tycker att spelarna visar stor vilja och vågar verkligen spela hockey, trots situationen vi befinner oss i.
Som jag ser det förlorar vi hockeymatcher enbart pga för dåligt spelarmaterial. Ett spelarmaterial som Alcén är högst ansvarig över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: En del av problemet är att Brynäs och många supportrar alltid tycker att man är bättre "egentligen". Man tror att högstanivån är fantastisk och att laget underpresterar så fort man förlorar. I själva verket har man många spelare i laget som många andra SHL-lag inte skulle ta i med tång och de tilltänkta spetsspelarna skulle ju inte platsa i särskilt många toppkedjor. Vart skulle Rödin, Palve etc gå in i Leksand, fjärdelinan?

Man hade hoppats att Alcén skulle gå in i sportchefsjobbet med en realistisk självbild, men mannen tycker ju exempelvis på fullt allvar att Bertilsson är en av Europas bästa backar... säger allt och lite till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Viljan att vinna tycker jag är otroligt mycket större nu en vad den varit i dom förstas 42 omgångarna. Och ja våra spelare är inte tillräckligt bra men hade inställning och kämpa viljan funnits tidigare hade vi inte varit där vi är nu. Dom super dyra spelare är för trötta och dom är inte beredda att ge 110% och i varje match.
Kommentera