Brynäs IF

714165 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2485075

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: En del av problemet är att Brynäs och många supportrar alltid tycker att man är bättre "egentligen". Man tror att högstanivån är fantastisk och att laget underpresterar så fort man förlorar. I själva verket har man många spelare i laget som många andra SHL-lag inte skulle ta i med tång och de tilltänkta spetsspelarna skulle ju inte platsa i särskilt många toppkedjor. Vart skulle Rödin, Palve etc gå in i Leksand, fjärdelinan?

Man hade hoppats att Alcén skulle gå in i sportchefsjobbet med en realistisk självbild, men mannen tycker ju exempelvis på fullt allvar att Bertilsson är en av Europas bästa backar... säger allt och lite till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Här ligger ett av Brynäs stora problem denna säsongen att just nämnda spelare förväntas att vara toppspelare.
Av de som spelar i Brynäs 2 förstalinor så är det Larsson och Tima som med rätt omgivning håller för att spela topplinor.
Scott, Rödin och Palve skall spela i andra och tredjelinor för de är inte inte längre på högre nivån så.

Men samtidigt så har Brynäs spelare i de nedre kedjorna som inte håller för SHL och därför har Brynäs inte producerat bättre.
Visst att de många gånger spelar ut motståndarna och spenderar mycket tid i anfallzonen men kvaliteten på avsluten är helt enkelt för dåliga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Man kan tycka att en f.d. lagkamrat skulle se problemen tydligare och lokalisera behoven men det blev snarare tvärtom, polarna glorifierades och de spelare som värvades hade inte rätt egenskaper för att komplettera resten av laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: -I själva verket har man många spelare i laget som många andra SHL-lag inte skulle ta i med tång och de tilltänkta spetsspelarna skulle ju inte platsa i särskilt många toppkedjor. Vart skulle Rödin, Palve etc gå in i Leksand, fjärdelinan?

Har vi otur så får vi svaret om ett tag..
Kommentera