Brynäs IF

711071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2485112

Sv: A propósito de nada
parks: Skulle säga att Brynäs i stort är ofarliga. Vi litar blint på styrning eller att målvakterna ska ”göra en Lindbäck” och släppa in fladderpuckar från blå utan täckning vilket samtliga målvakter i SHL är för bra för. (ja förutom Lindbäck då)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Ja vi är otroligt uddlösa, det är väldigt många dragskott från blå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Stämmer. Dom långa anfallen innebär att man möter ett välorganiserat uppställt försvar. Svårt att få hål på. Vid mer sporadiska anfall möter man ett försvar som inte hunnit organisera sig så väl och till antal. När avslutschans dock kommer skall det sitta i ryggmärgen att det skall sitta högt. Bara att kolla målskyttar som ex Tambellini, Karlberg med fler. Gunler hade det. Visst, ibland går en styrning in men inte ett koncept att bygga det hela på. Ex Olesens kanonläge senast. Högre hade det suttit. Larssons ett noll mot LHC var dåligt. Studsade på det liggande målvaktsskyddet och in. Hela nätet ovanför var ledigt. Osv osv. Målskyttar saknas. Bara att kolla alla highlights efter en spelomgång. Hur många procent sitter högt jämfört med "skitmål". Målskyttarna sprätter upp dom. Även från mycket korta avstånd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: mm faktiskt.. Lindbäck ja.. vilken missräkning.. vad hände där egentligen.. visst han har gjort några bra matcher denna säsong, det ska sägas men på det stora hela har han varit rejält underkänd.. och det trodde jag inte.. med en bra målvakt hade vi säkert haft 10 poäng till..
Kommentera