Brynäs IF

714001 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2486904

Sv: Inte över riktigt än
Riktigt skön seger ikväll men mycket arbete kvar.

Gjorde min allra första match på ståplats vilket var kul.
Börjar faktiskt förstå KK lite grann varför dem känts sig dålig bemöt av funktionärer på ståplats när dem var aktiv. Ska absolut inte dra alla publikvärdar över en kant, men den publikvärd jag upplevde som väldigt dålig är en sån publikvärd som bidrar till sämre läktarkultur. Jag stod längst ut i klacken bredvid HVs klack. Började väll med att vi gjorde mål och jag firade såklart, sedan kollade jag mot HVs klack, gjorde inga gester eller liknande men fick en tillsägelse av han då jag inte fick ”hetsa”. Sedan när HV gjorde sitt andra mål i matchen så stod det 3 fullvuxna män och kollade på mig och pekade finger. Såklart blir man förbannad och jag drog den klassiska luft runken mot dem och fick sedan en rejäl utskällning av publikvärden och att jag skulle bli utskickad med huvudet först om jag skulle fokusera mer på HV klacken. Sedan så hetsade Hv supportrarna fortfarande och andra Brynäs supportar gjorde grejer tillbaka och då fick återigen en rejäl tillsägelse av han. Sedan så frågade en gubbe han varför HV supportrarna fick hetsa hur mycket dem vela, men det var ju inte hans ansvar sa han att säga till dem, utom det skulle bara vara vi som skulle ”bete” oss.

SLO-Henrik om du läser det här, hur jobbar ni kring publikvärdar och hur dem ska agera?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson:
Om det är samma kuf till publikvärd som är kvar när jag sist stod i klacken så fattar jag exakt vad du menar!!
Han med skägg och glasögon. Noll takt & ton hos honom.
Måste fått sin "anställning" i ett kinderägg.
Riktigt oskön och otrevlig! Han ska bort från stå. Tillför bara oskön stämning. Tror han jobbar som polis och saknar helt social kompetens!

SLO VAKNA!
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson: Håller med helt! Befann mig längst upp i klacken idag, men publikvärdarna på bägge sidor om klacken var riktiga rövhattar. Sura och sjukt otrevliga! SLO kanske kan prata med publikvärdarna om att kanske vara mer tillmötesgående och trevligare? Vi är ju trots allt där för att heja fram vårt lag och ha en trevlig upplevelse. Den dras ner rätt kraftigt när surgubbar utan fingertoppskänsla ska vara där och fördärva.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson: Herre jösses vilken fjantig publikvärd. Lite hets på avstånd är väl inget att gråta över utan hör snarare till. Se till att mejla Henrik så att han inte missar det här.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson: ” Såklart blir man förbannad och jag drog den klassiska luft runken mot dem och fick sedan en rejäl utskällning av publikvärden och att jag skulle bli utskickad med huvudet först om jag skulle fokusera mer på HV klacken.”

Mer luftrunkning åt folket!
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson: Deras uppgift är att hålla koll på Brynäs ståplats, inget luftrunkande och sånt mot motståndarfansen skall förekomma.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lucas-jonasson: Skit I kk de är bara fyllon allihopa. Hoppas att dessa 40-50 åringar stannar hemma och dricker öl där istället för Gavlerinken 👍👍👍👍
Låst ämne