Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489068

Sv: Inte över riktigt än
Tetrisbif: Verkligheten är att den här truppen behöver Rödins skills. Sen kan man tycka och tro vad man vill om andra saker. Såg det skillat ut idag? Vem hade tre assist mot Hv? O s v.

Tro mig. Vi behöver Rödin i ett kval.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Davey85: ja självklart behöver vi rödin. Han har inte varit vad han varit en gång men han är en spelare för våra topplinor.

Sen går jag emot strömmen här.
Även om rödin är omotiverad/nonchalant/dryg i sin intervju (vilket han alltid är) så var det väl inte något att totalsåga honom för. Inget som tyder på att han givit upp säsongen för. Bara för att blomman är mer energisk i samma situation så är han inte nödvändigtvis en bättre kapten - det gick dåligt med honom också.
Dock om man lyssnar på blomman där han får frågan om rödin - lyssna när han ska säga att rödin är viktig för laget. Är det inte lite av en omedveten kroppsspråksskiftning då (kan vara en tillfällighet också)?

Jag anser att vi ska sätta in halva j20 i sista matchen så vi inte drar på oss skador. Sylvegård mf kommer att gå hårt på de våra o halvskador kan bli skador snabbt.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Davey85: Anton Rödin ska BORT. Han ska inte spela en jävla minut till. Han får Sörensen att se ut som kaptenernas kapten i förra kvalet. RÖDIN SKA BORT TRO MIG
Låst ämne