Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489100

Sv: Inte över riktigt än
Jan Grismöbel: Vi kan bara spekulera i varför de tog ett så korkat beslut. Personligen tror jag att den förra styrelsen hoppades att Alcéns populäritet bland supportrarna skulle stärka deras chanser att bli omvalda på årsmötet.

Uppgifterna läckte ut innan årsmötet. Tillsättningen offentliggjordes under årsmötet, men alla som var där vet att årsmötet drog ut rejält på tiden.

Att man överhuvudtaget behöver sitta och spekulera varför folk blivit tillsatta är väldigt talande i sig.

Man kan också fråga sig varför Grahm helt plötsligt blev delad SHL-sportchef. Eftersom hon uppenbarligen kunde spela och vara SDHL-sportchef samtidigt blev det väl inte längre en heltidstjänst när hon la skridskorna på hyllan, men att hon verkligen skulle vara SHL-sportchef luktar PR-kupp långa vägar. Det verkar ju överhuvudtaget inte vara aktuellt att ifrågasätta henne nu när SHL-laget har kraschat igen, så vad har hennes SHL-ansvar egentligen varit?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Peja: Ja den förra styrelsens beslut att ge Alcen jobbet timmar innan årsmöte gör att man tänker på länder som Mali, Somalia eller Nepal! Men, den nya styrelsen/organisationen har faktiskt haft snart 2 år på sig att göra något men inte agerat och jag tror mig läst någonstans delvis av kostnadsskäl! Nu kanske man ångrar sig för den potentiella ”kostnaden”, genom att åka ur…..

Sen tror jag faktiskt att det kan vara som jag skrivit tidigare, det har funnits ett mål att inte göra för mycket med organisationen eftersom Brynäs tidigare har sparkat tränare/ledare i parti och minut. Bosse hade motsvarande beteende i Elfsborg som inte sparkade tränare t ex Magnus Haglund trots att han under perioder var starkt ifrågasatt.
Men, en jävla soppa har det blivit i alla fall!
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Håller med att de ledande spelarna är ett lika stort problem som alcen och övriga "ledare" utanför. Det är så helt fel karaktär på de som ska stå längst fram i laget och det går inte. Fundera bara på alla som lyckats, då vi gått bra, då har ledarna varit lika viktiga som skickligheten.

Vi fick kvalaed rösin sist och nu igen, tillfällighet? Knappast om du frågar mig.
Låst ämne