Brynäs IF

713384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2491434

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: jag gissar på att det handlar om det gamla vanliga, BSG vill vara ensamma på ståplats med händerna i fickorna och jubla om det går bra, knäpptyst om det går emot utan konkurrens från andra. Annars kan ju gud förbjude någon ha tagit deras plats när de kommer tillbaka ifrån baren halvvägs in i perioden...

För ett tag sen var det väldigt bra drag på klacken och de som ledde den, en kille med färgat hår och en i keps, de fick igång publiken!
Men hörde från en i Gävle att de inte fick stå där längre för att nån i BSG hade en arbetskompis-kompis hade varit på fest, där den med det färgade håret hade erbjudit någon droger enligt jobbarkompisens kompis.

Det resulterade tydligen i att han blev portad som klackledare till förmån för nån som verkar skämmas för att stå där.
Tydligen så stod Brynäs bakom det beslutet.

Sen undrar man varför ståplats är så tyst. Ibland undrar man vad det är för förening man lever och dör för.

Sen egna supportrar som gnäller varje gång det startas nåt nytt, hjälp till istället och peppa grabbarna som tar initiativ (Gamlingarna i BSG undantaget, de gnäller på allt). Det kommer iaf jag göra när jag får möjlighet att gå på match uppe i Gävle.

Det är lite samma mentalitet på detta forumet, det ska gnällas om orelevanta saker, märkas ord och tjafsas om vem som sagt vad i oändlighet
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Davydov: Ajabaja droger, ja tack tafsa på småtjejer. Det är Brynäs och BSG det!
Låst ämne