Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493110

Sv: Alla Helvetes Kval
krysset.10: Hej Pettis.

Tror knappast att Asplund går till Brynäs i HA, har han gott om alternativ i SHL. Lerby är på gång till Finland, vilket är ett bättre alternativ för honom. Grönlund är på gång till Tyskland.

Vill Persson och Ljunggren lämna ett stabilt Mora för oss i HA? Tveksamt. Varför ska Viklund lämna Löven som är laget i hans hjärta? Han har väl dessutom kontrakt. Varför skulle Carl Persson gå ner i HA? Den där laguppställningen går inte ihop överhuvudtaget.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Lemp: Brynäs kan nog glömma svenska spelare av hög kaliber i Hockeyllavenskan, såvida man inte erbjuder fantastiska löner till Rödin och Bertilsson, vilket förstås inte kan uteslutas. Jag antar att Rödin och Bertil skulle hålla hög klass i HA och tillsammans tjäna ungefär lika mycket som Moras 2-3 första femmor.

Noterar att Löven har några importspelare som har sprutat in poäng. En gång i tiden hade Brynäs också kompetensen att värva in bra Nordamerikaner, redan för ca 30 år sedan hittade man ju en viss Tom Bisset. Vem i Brynäs har kompetensen att hitta dessa spelare nu? Hur var det möjligt att fiska upp en sån kille utan en heltidsanställd sportchef, men nu kan man inte göra det, trots två heltidsanställda sportchefer?
Låst ämne