Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501786

Sv: Alla Helvetes Kval
Supportern: Japp helt övertygad att vi hade löst det med Olki om man satsat på honom likt Hv gjorde med Ortio. Att Lindbäck inte växer med förtroende har vi hela säsongen som exempel på. Manner hade troligen gått på Olki vilket känns extra surt. Kan man ta ned tröjor från taket?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Olki stod ju i första och var väl godkänd, men inte mer. Andra var laget kvar i omklädningsrummet och Lindbäck gjorde han kunde. Möjligt att vi vunnit med Olki i lördags, men det är bara spekulation. Var inga målvaktstavlor som vi förlorade på. Ove gör vad han kan och vi borde lära oss att sluta skylla enbart på tränarna, kapten eller målisarna när vi förlorar. Manner gick även på lindbäck mot HV. Jag hoppas och tror dock Olki står imorgon.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Alltså om Molin var alternativet till Manner hade man lika gärna kunna fortsatt med Manner. Och han hade som sagt iaf kört på Olki.

Dock är jag samtidigt besviken på Manner som körde på med Lindbäck för mycket under säsongen. Men som sagt, något är lurt där. Det känns ju omöjligt som att Manner helt opartiskt tyckt att han förtjänat att stå så mycket.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten:
Ska nog till lite mer än att man blir inslängd som nödlösning i ett omöjligt läge (som man självklart inte bara löser sådär) för att bli nedplockad från taket.

Att ha spelat gud vet hur många matcher och haft en nyckelroll i 2 SM-guld väger nog lite mer....
Låst ämne