Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2508261

Sv: Alla Helvetes Kval
Om vi är lite seriösa nu, vet inte om det diskuterats innan. Men vilka tror ni faktiskt vill stanna och ta upp Brynäs ur HA igen?

Och vilka spelare ”tvingas” stanna för att ingen annan klubb vill ha dem i sina lag. Och Alcén ser en enkel lösning att ha dem kvar. Prestationen på många spelare har ju inte varit bra denna säsong. Så vilka andra lag vill ha dem i sina lagbyggen?

Kommer Lindbäck stanna? Rödin? Om vi lägger åsikter åt sidan vad vi själva vill och tänker vilka som faktiskt stannar kvar?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Mickesgolf:
Blir väl de yngre grabbarna först och främst. Lindstein en säsong till, sen Kvist och Ljungkrantz stannar nog gärna och får lite större roller.

Blomman vill ju som sagt vara kvar och jag ser det som troligt att det blir så.

Förhoppningsvis kan Ölund och Scott stanna, beror väl lite på hur det ser ut med erbjudanden från utlandet.
Spelare som Bertilsson och Rödin lär ju gå ner ordentligt i lön och det känns som att det kan bli avgörande. Vet dock inte hur eftertraktad Rödin är med sina skador och nedåtgående stats, han kanske behöver gå ner mycket i lön ändå.

Lindbäck känns väl ganska troligt att han vill stanna men där kan nog vad som helst hända.

Det är mina första tankar kring vilka som kan tänkas bli kvar. Tror det är hälsosamt med såna här diskussioner i forumet nu så man slipper deppa ihop totalt, haha.
Hoppas alla får en trevlig helg!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Mickesgolf: Vem fan ska rådda i den här sörjan,tydligen dom som tog ner oss.Herregud tror då brynäs o vi behöver ett sabbatsår.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Mickesgolf:


Jag tror Rödin , Bertil , Blomman, Ölund är alldeles för tjuriga och har sån jävla självdistans så dom stannar.
Skulle inte bli förvånad om Scott också stannar.

Sen är allt ett kostnadspris.
Det är inte bara att flytta utomlands med barn osv, skönt att ha familj nära med barnpass osv.

Vad jag tror och hoppas men sitter inte på facit :)
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Måste erkänna att ett SHL utan Brynäs känns konstigt att tänka sig. Utan att jag värderar känslor inför det ytterligare. Men med det sagt; som flera andra (Timråiter och Modoiter) redan förmedlat; det finns ett hockeyliv även utanför SHL.

Som nån skrev så kan det snarare stärka relationen och engagemanget för klubben när man inser vad det handlar om. Kärlek och passion oavsett division. Man följer inte en liga, man följer ett lag.

Som Timråit är ett av mina känslosammaste ögonblick livesändningen på radio när Nolander och Lindstrand efter tre dygns mangling skulle meddela huruvida det blev kk el inte. Jag satt på parkeringen utanför City Gross. Känslan att veta att jag även fortsättningsvis hade ett lag att hålla på satte saker och ting i perspektiv för mig iaf.

Nu är det små steg i rätt riktning som gäller för er och jag är helt övertygad om att detta är effektivaste vägen att börja ta dessa. Tvingas till det. En fortsatt osund tillvaro i botten av SHL med den ena dopade paniklösningen efter den andra hade inte varit vägen framåt.

I nöden prövas vännen och Brynäs har många vänner. Likt hur det var för HV tror jag det kommer visa sig nu. Många med resurser som vill se Brynäs i SHL igen
Låst ämne