Brynäs IF

713012 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2508474

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: "Såvitt jag läst i alla uttalanden från spelare och ledare så har ingen gnällt över hur orättvist det var att Malmö vann med 4-1 i matcher." Nä.. och det nämns ju inte i artikeln heller?

"Brynäs ledning har inte gnällt, men tv-experter stod tårögda med brustna hjärtan, hårda ishockeyspelare från förr tyckte det var orättvist (oklart vad som var orättvist)."

Klockren artikel om ironin och hyckleriet hos många Tv "experter" och "tuffa" hockeyprofiler. En artikel som verkar helt ha gått över ditt huvud.

"Leifby måste ha osedvanligt dålig läsförståelse." - Ironi när den är som bäst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
BoyceBoyceBoyce: "Klockren artikel om ironin och hyckleriet hos många Tv "experter" och "tuffa" hockeyprofiler. En artikel som verkar helt ha gått över ditt huvud."

Och hur intressant är det att få höra vad Leifby tycker när några random gamla spelare eller frustrerade supportrar gnäller om hur orättvist eller inte det är att vi ramlar?

Artikeln är ju fullständigt ointressant och hade istället varit mer givande och ett underlag för en seriös diskussion när det gäller vad aktiva spelare och ledare tycker om seriesystemet och hur rättvist eller orättvist det ev anses vara i sitt upplägg.

Nu slår ju Leifby bara in redan öppna dörrar när han konstaterar att supportrar till de "klassiska lagen" gnäller om orättvisa och tråkigt när deras eget lag ramlar ur...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag har inte mysribba för att Brynäs åkte ur. Jag missar en chans att se derbyn i Gävle 2 ggr per år. Och jag vill inte provocera någon.

Artikeln säger ju också att varken ledare eller spelare i Brynäs gnällt på seriesystemet, med något undantag. Det Leifby menar är ju att det görs skillnad på lag och lag. Såg inga snyftartiklar när Timrå ramlade ur ett par ggr i närtid. SHL's seriesystem har ju SHL's klubbar, inkl. Brynäs bestämt.

Som det är nu åker sämst SHLlag ur, och bäst HAlag går upp. Man kan ha mycket åsikter om seriesystemet, och det får väl nya kommande utredningar, som garanterat kommer, utreda. Men det är inte seriesystemets fel att Timrå, HV, Djurgården, Brynäs med flera SHLlag och nya lag framöver av olika anledningar, främst svaga trupper, ramlar ur SHL. Tyckte artikeln var klockren.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
BoyceBoyceBoyce: Leifby är sportjournalistikens Putin.
Låst ämne