Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2508572

Sv: Alla Helvetes Kval
BoyceBoyceBoyce: "Klockren artikel om ironin och hyckleriet hos många Tv "experter" och "tuffa" hockeyprofiler. En artikel som verkar helt ha gått över ditt huvud."

Och hur intressant är det att få höra vad Leifby tycker när några random gamla spelare eller frustrerade supportrar gnäller om hur orättvist eller inte det är att vi ramlar?

Artikeln är ju fullständigt ointressant och hade istället varit mer givande och ett underlag för en seriös diskussion när det gäller vad aktiva spelare och ledare tycker om seriesystemet och hur rättvist eller orättvist det ev anses vara i sitt upplägg.

Nu slår ju Leifby bara in redan öppna dörrar när han konstaterar att supportrar till de "klassiska lagen" gnäller om orättvisa och tråkigt när deras eget lag ramlar ur...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge:

""Inge lägger också ett stort ansvar på Mikko Manner.

– När man anställer Mikko Manner tycker jag att man borde ha ställt högre krav på honom. Jag tycker inte att han borde ha åkt bort titt som tätt med finska landslaget. Det är en pusselbit som inte varit positiv för Brynäs if. Speciellt inte när det inte gått bra för laget. Han borde ha varit hemma och rättat till felen och tränat hårdare.

– Han har haft för stor inverkan på lagbygget. Hans spelare har fyllt ut truppen men ingen har lyft laget någonstans. Det har definitiv inte varit bra, tabellen ljuger inte. Det finns otaliga facit på att man inte haft en tillräckligt bra produkt på isen, det har pågått i ett antal år, till slut fallerar det. Jag är först att beklaga det, man är otroligt ledsen som brynäsare i dag.""

Inge Hammarström har förmodligen sprungit runt i Monitor ERP precis som för några år sedan och spridit skitsnack med negativ påverkan på laget. Han skyller på Mikko och hans förvärv. (Men vilka stjärnspelare hade velat komma till Brynäs när man vet historien under de senaste åren ?
Han nämner inte att spelare sådana som Rödin, Larsson, Bertilsson och Lindbäck i spetsen inte har levererat. Manner har ju inte värvat dessa spelare.
Min bild av Inge Hammarström har inte ändrats efter artikeln.
Hoppas att Brynäs if kan hålla honom bort från Monitor ERP framöver för att få arbetsro.

Däremot sade Stig Salming att han skall inte uttala sig då han inte är insatt i den dagliga verksamheten. Stig har alltid varit en person att se upp till och han fortsätter med sin klokhet.

Enligt en person i Torontos organisation kunde Inge, med fickorna fyllda med råa ägg, komma ut från hörnen utan att ett enda ägg hade spruckit :-)
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Anledningen till degraderingen är Lindbäck. Antingen är han mutad att förlora eller så blev hans arrogans och storhetsvansinne förödande för klubben när han tvingade bort VV. Tror det inledde en nedbrytningsprocess för lagandan som blev sämre och sämre till katastrofen blev ett faktum. Sedan har förruttnelsen i klubben pågått sedan 80-talet där storhetsvansinnet kombinerat med en förnöjsam och bekväm lathet och utan minsta vinnarinstinkt. Nu måste ordet vinna till varje pris och på vilket sätt som helst bli ledstjärna. Låt motståndarna gnälla men vinn bara vinn. Och när man kommit upp i Shl igen ska man givetvis fortsätta på det spåret och inte köra med alla förbannade ursäkter och bortförklaringar. Klarar man inte jobbet sluta dä för h-e men kom inte med dessa jävla ursäkter. Resultat krävs och ska levereras.
Låst ämne