Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2515969

Sv: A propósito de nada
J-S: Jag förstår hur du tänker, men vi kommer inte kunna "ta in" någon alls. I bästa fall kanske vi kan locka någon lycksökare från div. 1 (Hockeyettan). Dagarna då vi kunde plocka russin ur kakan är sedan länge förbi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ”Jag förstår hur du tänker, men vi kommer inte kunna "ta in" någon alls. I bästa fall kanske vi kan locka någon lycksökare från div. 1 (Hockeyettan).”

Givetvis bör vi sänka förväntningarna på nästa års upplaga, vi är inte där vi en gång varit. Men det här med att ingen vill spela/vara i Brynäs är ju rent skitsnack. Finns självklart massor med spelare och ledare som hade velat komma till Brynäs.
Trots en nedgående spiral i många år så besitter föreningen ett högt anseende med sin anrika historia, fina arena och faciliteter som ger goda förutsättningar för att lyckas.
Finns x-antal mer osexiga klubbar i HA som värvat fina spelare/ledare år efter år.
Det kommer bli tufft, ingenting kommer gratis i HA, men förutsättningar för att locka personer, det har vi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ”Jag förstår hur du tänker, men vi kommer inte kunna "ta in" någon alls. I bästa fall kanske vi kan locka någon lycksökare från div. 1 (Hockeyettan). Dagarna då vi kunde plocka russin ur kakan är sedan länge förbi.”

Helt rätt men tränare Hans wallson fick sparken ifrån Löven, Lasse Johansson fick sparken nere i Europa så möjligen har dom något att bevisa,

Vad skulle inte vara bättre än spela upp Brynäs i SHL….

Nästan lika bra som att vinna SM guld, hjältar för evigt för alla Brynäs fans,

Något att sätta upp på deras resumé.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Har du numret till Krösa-Maja? Tänkte ringa henne - behöver höja nivån av positiv energi här inne 🙂
Kommentera