Brynäs IF

715673 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2517293

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox:

Vadå hoppas de vet vad de gör? Det är ju samma personer som vi hoppades på förra säsongen som tagit detta beslut. Vi Brynäsare har så låg självkänsla att vi bara fortsätter hoppas istället för att driva verklig förändring…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Molla: förstår vad du menar, men det är en svår balans mellan kontinuitet och "sparka alla". Svedman har gjort ett bra intryck på mig. Campese kändes mer som en snackepelle. Svedman har kom in i ett svårt läge efter kvalet och har inte varit på sin plats särskilt länge så tror inte att han hunnit få till den organisation han vill.

Svedman känns rätt, men det är ju inte säkert att det är så. Sedan finns det ju kontrakt att ta hänsyn till och han kan säkerligen inte offentligt säga exakt hur han tänker (om han t.ex. avser "fasa ut" Alcén så vore det ju korkat att säga det till oss medlemmar). Jag om det fortfarande är lika kaosigt efter 3-4 år med Svedman bör man nog tänka om, då han man definitivt fått sin chans.

Min poäng är att vi inte kan kasta ut hela styrelsen vartannat år och byta riktning, då kommer vi ju inte komma någonstans heller. Man får nog ha lite tålamod och låta de personer man tror är rätt få sin tid. T.ex. ett år som sportchef ger ju inget rättvist utfall då du troligtvis ärver 60-80% av en trupp första året.
Låst ämne