Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2519772

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: hur skulle dom göra? Bryta kontraktet leta efter en ny sportchef? Vem? Skulle tro man får en ny sport chef om tidigast en månad. Och då börja bygga ett lag och skaffa tränare?
Då har typ alla i gammla shl laget nya kontrakt någon annan stans även andra spelare som är attraktiva.
Det stora problemet i Brynäs är allt skrikande om att sparka folk. Bryta kontrakt är inte billigt Brynäs har tre tränare bara i år som betalas av Brynäs sen fler innan det.
Ska det betalas för Alcen med då i några år till.
Blir ändå mindre pengar och röra sig med då.
Alcens lön räcker lätt till en hyfsad allsvensk kedja !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sjödin: Hade man bara fått rätt sportchef på plats från början hade vi ju sluppit hela den här tränarcirkusen. Istället har fel personer ständigt få bygga usla lagbyggen där tränarna får bära hundhuvudet och få kicken. Aldrig har man ens tänkt tanken att anställa bästa möjliga sportchef/sportsligt ansvarig från början. Det är givetvis, egentligen, försent med att börja leta sportchef nu men det arbetet skulle redan påbörjats långt innan kvalet. Det är så dom skulle göra. Men det är ju Brynäs vi pratar om så självbilden hela säsongen har väl varit att man inte alls kommer åka ut och när man väl gör det blir man helt tagna på sängen av hela situationen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sjödin: Hade det varit en "normalt" funtad förening så hade Alcen och Grahm varit väck innan årsskiftet och en ny kompetent sportchef på plats strax efter.... nu är dom tyvärr kvar och allt tyder tyvärr på att det blir så, tragiskt 😥
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sjödin: det är jävligt rimligt att sparka folk som fått klubben degraderad för första gången i historien.

Alla kontrakt borde brytas vid degradering. Sjukt om de inte haft en sån klausul.
Kommentera