Brynäs IF

715749 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2519870

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: tänk en final i SHL mellan Växjö och Örebro...vilket gäsp för nästan hela Sverige och en HA final endera mellan Dif- Modo eller Blöven- Modo...Vilken drar mest publik och intresse Nåt för SHL att fundera på...☺
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Av historien kan man lära sig att intet är konstant. Växjö - Örebro är galet tråkigt för de som är 40+ men för en yngre generation finns inga minnen av Löven, Modo, Brynäs och DIF som några storheter. Något jag tror SHL är väl medvetna om ifall de tänker någorlunda långsiktigt.
Sen har jag alltid (långt innan den väntade nedflyttningen) tyckt att uppdelningen av CMORE pengarna är galet snedvriden. SHL har även ett intresse i att HA mår tillräckligt bra för att kunna utveckla talanger åt SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: De lag som tar sig till final i SHL är ju bästa lagen, vad ska SHL fundera över? vill lagen från HA ta sig till SHL så är det bara att bli bättre.

SHL kommer inte att göra någonting, lag som inte håller SHL klass ska givetvis inte heller spela i SHL i fortsättningen heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mikkos kollega "Pajen" har fått nytt jobb som juniorsportchef i Vasa. Kul för honom!
Kommentera