Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2519940

Sv: A propósito de nada
HUMLESNURR: precis mitt resonemang. Men SuneMangs har några poänger som talar för utköp också. Den som lever får se…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Personligen tror jag inte på ett utköp, men bara för det behöver man ju knappast sluta hoppas. Det finns så många hypoteser man kan leka med, men det logiska är att han stannar.

Det finns saker som kan tala för ett utköp, men som reddit säger så finns det egentligen ingen anledning att köpa ut honom såvida man inte vill göra någon slags förändring i ledarskapet (typ fler ledare in för att hjälpa ungtupparna) NHL-klubbar kan hux flux byta strategi på bara en sommar också, t.ex som Rangers gjorde, när man meddelade rebuild (jag tror det var under brinnande säsong, rätta mig gärna om jag har fel) för att bara följande sommar börja rusta med rutin och dyra free agents för att helt plötsligt satsa på cupen.

Verbeek känner kanske att han behöver ha in lite kvalitet framför talang för att undvika botten ännu en säsong? GM:s sitter ju inte säkra bara för att klubben är i rebuild-läge, det kan mycket väl vara så att det blir krav på att utmana om slutspel nästa säsong från ägarhåll och då kan det gå fort på spelarmarknaden.

Jag tänker likväl inte förlika mig med tanken på Jakob i Anaheim till hösten utan tänker fortsätta hoppas fram till 30:e juni när utköpsfönstret brukar stänga.
Kommentera