Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2520254

Sv: A propósito de nada
J-S: Återigen går du på historia, vad har gamla meriter med att göra med dagens lag? inget alls, det är på sportsliga grunder man spelar och ni åkte ut för att ni var tyvärr sämst.

Och varför lönetak? Ska bästa ligan ha lönetak för att hjälpa sämre ligor? helt otroligt, SHL är en F1 bil, HA är en volvo 740.

Hej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: ” SHL är en F1 bil, HA är en volvo 740.”

Ödmjukhet är. inte din starka sida? Du gör inte direkt bra reklam för ditt lag - alla här inkl du själv vet att det skulle vara helt annat ljud i skällan från dig om Luleå åkte ur… Eller har jag fel i det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: "Återigen går du på historia, vad har gamla meriter med att göra med dagens lag? inget alls, det är på sportsliga grunder man spelar och ni åkte ut för att ni var tyvärr sämst.
Och varför lönetak? Ska bästa ligan ha lönetak för att hjälpa sämre ligor? helt otroligt, SHL är en F1 bil, HA är en volvo 740.Återigen går du på historia, vad har gamla meriter med att göra med dagens lag? inget alls, det är på sportsliga grunder man spelar och ni åkte ut för att ni var tyvärr sämst."

Läs igen!!

Historia och SM guld definierar ett framstående och legendariskt hockey lag.

Jävlar vilket kvalificerat skitsnack, ;-)) Sämre liga ??? 2022/2023 är absolut inte en sämre liga utan en av dom jämnaste och bättre säsongerna någonsin,
Så utöka ligan med fyra lag till sen lägg ett lönetak på SHL lagen.
Ett kvalspel där dom två sista lagen i SHL möter dom två bästa i HA, och med ett lönetak i SHL så skulle det bli ett väldigt intressant kval och att se vad topplagen i HA kan göra i mot bottenlagen i SHL när löneskillnaden inte är närmelsevis lika stor som idag.
Med detta system skulle juniorverksamheten i hockey Sverige få ett genomslag då utveckla egna juniorer skulle spara en massa pengar och ge klubben extra pengar på import spelare.
Kommentera